אין הנחות

"אהבה דורשת הכל", כתב בטהובן, באחד ממכתבי האהבה הידועים והמסתוריים של כל הזמנים. ובצדק. שכן היא גם נותנת הכל. והביטלס שרו: "כמות האהבה שאתה מקבל זהה לכמות שאתה יוצר". תיתן פחות, תקבל פחות. לכן אין אצלה הנחות. במקרה הטוב, תסכים לדרוש עוד. ככל שתדרוש ממך יותר, היא תעניק לך יותר. אצלה אין 4 ב-100, רק 1 תמורת 1.

 

כאן הביטלס לממהרים)

ובכל זאת, שבוע הספר התחיל היום. השבוע היחיד בשנה בו מותר על פי החוק החדש להגנת הספרות למכור בהנחה ספרים חדשים. אז אההבה אינה נותנת הנחות, אבל על "אההבה" דווקא יש – 20 אחוז, עד 13 ביוני. מוזמנות לנצל את ההזדמנות – באתר הוצאת מטר או בחנויות.

שבוע הספר 2015 - קטן ותזכורת: ביום חמישי אהיה בין שמונה לתשע בערב בדוכני ההוצאה בכיכר רבין ובמוצ"ש בין שמונה וחצי לתשע וחצי במתחם התחנה בירושלים. למי שיגיע בשעות האלה לדוכן לקנות ספר (או סתם להגיד שלום ולשוחח קצת על אהבה) מובטחת מתנה. אז להתראות שם.

דבּרוּ אהבה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s